Постинг
28.12.2019 22:23 -
Чийз кейк с течен шоколад
Автор: teodoradimova
Категория: Рецепти
Прочетен: 104 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 06.01.2020 06:51
Прочетен: 104 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 06.01.2020 06:51
Продукти:
300гр бисквити
250гр масло
1кг сладкарска извара
90гр пудра захар
2 ванилии
2с.л какао на прах
3с.л течен шоколад
Приготвяне:
В чопър се смилат бисквитите и се объркват с разтопеното масло. Поставят се във форма за торта и се оформят на блат. Оставя се в хладилника за около 2ч да се стегне. Изварата се смесва с другите продукти и се разтила върху вече готовия блат. Оставя се за няколко часа в хладилник. Може да се поръси с смляни бисквити. Може да се сервира с плодове.
300гр бисквити
250гр масло
1кг сладкарска извара
90гр пудра захар
2 ванилии
2с.л какао на прах
3с.л течен шоколад
Приготвяне:
В чопър се смилат бисквитите и се объркват с разтопеното масло. Поставят се във форма за торта и се оформят на блат. Оставя се в хладилника за около 2ч да се стегне. Изварата се смесва с другите продукти и се разтила върху вече готовия блат. Оставя се за няколко часа в хладилник. Може да се поръси с смляни бисквити. Може да се сервира с плодове.
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 3